Δομύλκα Ο.Β.Ε.Ε. : Κατασκευές κτηρίων υψηλής λειτουργικότητας

Η Δομύλκα Ο.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1976 και είναι μία τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται, στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων, μεζονετών και σύγχρονων επαγγελματικών καταστημάτων, σούπερ-μάρκετς στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρουπόλεως, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε όλη την Αττική αλλά και εκτός αυτής.

Στόχος της Δομύλκα Ο.Β.Ε.Ε. είναι ο πρωτότυπος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, ο οποίος εκτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, με σκοπό την μοναδικότητα του σχεδιασμού σε κάθε έργο και τη μεγιστοποίηση της χρηστικότητας και της αξιοποίησης του χώρου . Η άριστη ποιότητα κατασκευής με χρήση ποιοτικών δομικών υλικών, η συνεχής επίβλεψη σε όλα τα στάδια της κατασκευής από πολιτικό μηχανικό και έμπειρο εργοδηγό και φυσικά η εκτέλεση του έργου από άρτια καταρτισμένα και έμπειρα συνεργεία, αποτελούν εγγύηση τεχνικής και κατασκευαστικής αξιοπιστίας, αναδεικνύοντας κτίρια πρωτότυπης αρχιτεκτονικής σχεδίασης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η κατασκευή σύγχρονων κατοικιών και επαγγελματικών καταστημάτων, υψηλής λειτουργικότητας, με αυστηρή τήρηση όλων των αντισεισμικών προδιαγραφών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και στον ορισμένο χρόνο παράδοσης.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στόν πελάτη, με την έγκαιρη επιλογή του διαμερίματος, να συμμετάσχει στην διαμόρφωση του χώρου με γνώμονα τις προσωπικές του απαιτήσεις και χαρακτήρα. Η άμεση σχέση με τον πελάτη σε συνδιασμό με την τεχνική υποστήριξη κατά την διάρκεια του έργου, αλλά και μετά την περάτωση αυτού, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Δομύλκα Ο.Β.Ε.Ε.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας στις κατασκευές κατοικιών υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, σε συνδιασμό με την εργονομική και νεωτεριστική αρχιτεκτονική μελέτη αποτελεί το σημείο υπεροχής της εταιρείας μας, έναντι των ανταγωνιστών μας, παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας κατασκευές και υπηρεσίες, σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, η αυξημένη ανταγωνιστικότητα στις προνομιακές περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, μας αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την ποιοτική εκτέλεση έργων με συνέπεια, πρωτότυπη αρχιτεκτονική σχεδίαση, ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, μία παράμετρος η οποία αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής πολιτικής, αλλά και της μέσο-μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της Δομύλκα Ο.Β.Ε.Ε.